Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Κοσμοσυρροή στο σταθμό Μακεδονία-Φαινόμενο "Βαλίτσα"

      Τελικά δεν έφταιγε η σύνδεση στο internet αλλά ο browser Opera που χρησιμοποιούσαμε τελευταία. Επιτέλους, το καταλάβαμε, αλλάξαμε browser και πια δεν χρειάζεται μια ώρα να φορτώσει η σελίδα και μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας κανονικά. 
 
     Πάντως στην μάχη των browsers που χρησιμποοιούν οι επισκέπτες στο blog έχουμε ανατροπή. Εκεί που το σκορ ήταν 39% firefox, 38 % google chrome, πλέον ο chrome προσπέρασε και το σκορ είναι chrome 39 %, firefox 38%. 

    Επίσης, αύριο και την Δευτέρα  αναμένεται να εμφανιστεί πολύ έντονα το φαινόμενο "Βαλίτσα" με την τεράστια εισροή φοιτητών στην Θεσσαλονίκη, καθώς και αρκετούς που θα φεύγουν από Θεσσαλονίκη. Συνεχώς αναμένεται να φτάνουν υπεραστικά λεωφορεία στον σταθμό Μακεδονία, όπου αναμένεται να επικρατεί το αδιαχώρητο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να έχετε στα προσωπικά σας αντικείμενα.                          
                                                                               Τα δρομολόγια του 31 Βούλγαρη-ΚΤΕΛ, αύριο θα είναι πολύ συχνά, ειδικά τις ώρες αιχμής ακόμη και ανά πεντάλεπτο, για να αντιμετωπιστεί η τεράστια ζήτηση αλλά επειδή αναμένεται να γίνεται το αδιαχώρητο με τους πολλούς φοιτητές και με τις βαλίτσες θα σας παρακαλούσαμε αν γίνεται να χρησιμοποιείτε και άλλα αστικά όπου αυτό είναι δυνατόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου