Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Γεμάτα χαμόγελα και κέφι τα 31 χάρη στους ΝΤΟΥ-bium!

    Τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει μια ιδιαίτερη πρωτότυπη, φρέσκια, νεανική και κεφάτη πρωτοβουλία που ομορφαίνει και κάνει πιο ευχάριστη την παρουσία του κόσμου στα λεωφορεία 31.

    Πρόκειται για μια ομάδα, την ΝΤΟΥ-Bium, η οποία κάνει ντου στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ με προτίμηση το 31 επειδή είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό λεωφορείο και τραγουδάει χαρούμενα τραγουδάκια, με αποτέλεσμα να καταφέρνει στην θέση του σκυθρωπού και κουρασμένου, μερικές φορές, προσώπου σας να σχηματίσει ένα χαμόγελο!
                                                                                    Για να ακούσουμε τι έχουν να μας πουν οι ίδιοι:
"   Επειδή λοιπόν έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τα σημάδια της ψυχικής κόπωσης αποτυπωμένα στα πρόσωπα των ανθρώπων, αποφασίσαμε να κάνουμε ΝΤΟΥ- bium στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να τους τραγουδήσουμε κάτι εύθυμο με τις αλέγρες μας φωνές, για να δούμε αυτά τα πρόσωπα να ζωντανεύουν.
     Έπειτα γεμίζουμε τις στάσεις με μικρές χαρούμενες φατσούλες, γεμάτες χρώμα. Κόψε μια, βάλ' τη στη τσέπη σου,στο πορτοφόλι σου,κόλλα τη στο ψυγείο σου και κοίτα την όταν είσαι πεσμένος/η χάρισε την σε κάποιον/α που νιώθεις ότι τη χρειάζεται περισσότερο.
Δεν είναι απλά χαμόγελα στις στάσεις. Είναι μια στάση (ζωής) με χαμόγελο. Ξεκίνα μαζί μας!  "

 
    Τα λεωφορεία 31 στηρίζουν απόλυτα την συγκεκριμένη προσπάθεια, η οποία ταυτίζεται απόλυτα και με την φιλοσοφία του blog του λεωφορείου 31! Το blog μας μαζεύει διάφορες αστείες-ευχάριστες-αθώες στιγμές της καθημερινότητας και σας τις παρουσιάζει! Οι NΤΟΥ-bium προσφέρουν μια ευχάριστη και ξεχωριστή νότα στις διαδρομές σας με τα λεωφορεία μας! 
Όλοι οι οδηγοί των 31 θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για αυτή τους την τόσο αξιέπαινη πρωτοβουλία και τους ευχόμαστε από τα βάθη των καρδιών μας να την συνεχίσουν με το ίδιο κέφι, πάθος και ζωντάνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου