Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Χρόνια σας Πολλά! Χριστός Ανέστη! Καλή Πρωτομαγιά! Χρόνια Πολλά στους Γιώργηδες!

      Εμείς, όλοι οι οδηγοί και όλο το προσωπικό των λεωφορείων 31, σας ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη που αργήσαμε να σας πούμε και επίσημα χρόνια πολλά.
    
     Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά, από τα βάθη των καρδιών μας σας ευχόμαστε να έχετε υγεία, χαρά ευτυχία και ό,τι επιθυμείτε! Επίσης, σας ευχόμαστε πολλές, ευχάριστες και αξέχαστες, μοναδικές και ανεπανάληπτες διαδρομές με τα λεωφορεία 31 του ΟΑΣΘ! Ευχόμαστε να έχετε πάντα μια ευχάριστη και όμορφη εμπειρία όταν ανεβέτε στα λεωφορεία μας! Γιατί όπως λέει και το σύνθημα το λεωφορείο 31 αναζωπυρώνει τους έρωτες!


     Όσον αφορά τα σοκολατένια αυγουλάκια από τα εκδοτικά μηχανήματα των λεωφορείων 31, από χθες το πρωί ξεκίνησε η διανομή και αναμένεται να βγάζουν αυγουλάκια μέχρι περίπου αύριο το μεσημέρι. Υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση στην υλοποίηση αυτής της ιδέας λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν καταπληκτική. Ήδη εκτιμάται ό,τι έχουν μοιραστεί 300-400 αυγουλάκια ενώ συνολικά θα διατεθούν περίπου 600 αυγουλάκια. Σας ευχαριστούμε πολύ που υποδεχθήκατε τόσο θερμά αυτή την ιδέα. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι για τους κόπους μας!

    Ταυτόχρονα, θα θέλαμε να πούμε Χρόνια Πολλά σε όλους τους Γιώργηδες που γιόρταζαν χθες! Να χαίρονται το όνομά τους! Δστυχώς χθες δεν ενημερώθηκε πολύ η σελίδα μας, καθώς είμασταν άυπνοι από την τοποθέτηση των αυγουλακίων.

    Τέλος, θέλουμε να σας ευχηθούμε Καλή Πρωτομαγιά, καλή ξεκούραση και καλό λουλουδομάζεμα για όσους πήγατε στην εξοχή. Φέτος, είχαμε την τύχη να γιορτάσουμε δύο Πρωτομαγιές. Σας ευχόμαστε να φτιάξετε ένα όμορφο στεφανάκι από λουλούδια και να το δώσετε στο άλλο σας μισό. Εάν δεν έχετε μην ανησυχείτε! Γι'αυτό υπάρχουν και τα λεωφορεία 31!


    Σας ευχαριστούμε και πάλι! Καλή συνέχεια σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου