Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Ατύχημα με λεωφορείο του ΟΑΣΘ στον Εύοσμο

  ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με Ι.Χ. στον Εύοσμο -Ανήλικο ο οδηγός του Ι.Χ., λένε αυτόπτες μάρτυρες (ΦΩΤΟ)


Αναστάτωση επικράτησε πριν από λίγο στη λεωφόρο Δενδροποτάμου, στα σύνορα Ευόσμου και Μενεμένης. ΙΧ αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός επιχείρησε να κάνει αναστροφή, συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΟΑΣΘ, της γραμμής 21 στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Δενδροποτάμου. Οι επιβαίνοντες στο ΙΧ ήταν Ρομά.






Στο άκουσμα του περιστατικού το σημείο του συμβάντος γέμισε από αθίγγανους. Υπό το φόβο επεισοδίων κλήθηκε η αστυνομία. Στην περιοχή έφτασαν δεκάδες αστυνομικοί. Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ο οδηγός του ΙΧ ήταν ανήλικος. Στο όχημα επέβαιναν επτά άτομα. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του ΙΧ παρενέβη τον ΚΟΚ με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ.
Πηγή thestival.gr



Πρόκειται για το 8ο ατύχημα με λεωφορείο του ΟΑΣΘ που γίνεται φέτος. Ρεπορτάζ για τα προηγούμενα 7 ατυχήματα μπορείτε να βρείτε εδώ 

 
Ελπίζουμε ολόψυχα να είναι και το τελευταίο ατύχημα για φέτος.

1 σχόλιο:

  1. Αναρτηθηκε στις 2μιση το μεσημερι, εγινε "πριν λιγο", και στις φωτογραφιες ειναι βραδυ. Κατι δεν παει καλα εδω :-P


    Οσο για το συμβαν, ενταξει, ανηλικος οδηγαει βραδυ με εφτα ατομα στο αμαξι... παλι καλα που δεν εγινε σοβαροτερο ατυχημα να λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή