Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Σοβαρό επεισόδιο με ελεγκτές του ΟΑΣΘ!(video) Ένας μάγκας αντιστέκεται!

  Στο φως της δημοσιότητας έρχεται απίστευτο περιστατικό που συνέβη το 2011 σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, πιθανότατα το 31, ανάμεσα σε δύο ελεγκτές, σε έναν παραβάτη και σε έναν μάγκα που παρενέβη!

     Ένας τζαμπατζής δεν δίνει τα στοιχεία του, και ακινητοποιείται το λεωφορείο μπροστά από την ΕΤ3, λίγο πριν το Στρατηγείο. Όλοι οι επιβάτες στρέφονται κατά του ελεγκτή και του οδηγού για παρακώλυση συγκοινωνιών. Στην συνέχεια, παρατηρούν την κάμερα που τους βιντεοσκοπεί και στρέφονται εναντίον αυτού που έχει την κάμερα. Μετά από λίγη ώρα φτάνει αστυνομικός εκεί και ανοίγουν οι πόρτες του λεωφορείου. Συγχρόνως, η Εμμανουέλα Αγγουράκη, που εργαζόταν στην ΕΤ3 έχει ακούσει τις φωνές και έχει βγει έξω να δει τι γίνεται.

      Ο ελεγκτής ζητά ταυτότητα από τον κάμεραμαν,  ο κάμεραμαν αντιστέκεται σθεναρά και δεν δείχνει την ταυτότητα αλλά τότε φτάνει αστυνομία και κάνει εξακρίβωση στοιχείων. Ο κάμεραμαν ζητά τα νούμερα των ελεγκτών και τους καταγέλλει για παρακώλυση συγκοινωνιών! Ο ελεγκτής μιλά για ποινικό αδίκημα αλλά ο κάμεραμαν για πταίσμα.
   
         Ο κάμεραμαν θέλει να αναφέρει τους κύριους στο τμήμα για παρακώλυση και ζητά επίμονα τα στοιχεία των ελεγκτών. Ο κόσμος μετά ουρλιάζει επειδή βιάζεται. Φωνάζουν ρυθμικά "φύγε γρήγοραα", "θέλετε και όλο τιο λεωφορείο μαζί σας στο τμήμα" ενώ κάποιοι άλλοι διαμαρτύρονται ότι δεν αναπνέουν καλά και άλλοι σφυρίζουν και άλλοι χειροκροτούν. Τελικά βγάζουν και τον κάμεραμαν από το λεωφορείο με το ζόρι και δίνουν το OK στον οδηγό να φύγει. Η Εμμανουέλα Αγγουράκη τότε αναφωνεί από το παράθυρο "Έτσι είναι οι άντρες!".

        Ο αστυνομικός ζητά να πανε πιο πέρα, και λέει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ο νεαρός διαμαρτύρεται για ενδεχόμενο λιποθυμίας αφού ήταν οι πόρτες κλειστές. Ο νεαρός διαβεβαιώνει ότι δεν κινδυνεύουν και κλείνει την κάμερα.

       
  


 Δείτε στο λινκ από κάτω ολόκληρο το βίντεο!


http://www.youtube.com/watch?v=7chwPYWS_Hg

Τελικά είναι το λεωφορείο 12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου