Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Τραγικό συμβάν: Άνεργος σκοτώθηκε επειδή δεν είχε εισιτήριο.

19χρονος άνεργος «βούτηξε» από το τρόλεϊ και σκοτώθηκε γιατί δεν είχε πληρώσει εισιτήριο

– Στον έλεγχο εισιτηρίων διαπιστώθηκε ότι o νεαρός δεν είχε εισιτήριο– Δεν είχε να πληρώσει ούτε το πρόστιμο και ο ελεγκτής ήθελε να τον πάει στο τμήμα– Ο νεαρός πήδηξε ενω το τρόλεϊ βρισκόταν εν κινήσει και έχασε τη ζωή του

   Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Περιστέρι κατά τη διάρκεια ελέγχου επιβατών στο τρόλεϊ που εκτελούσε το δρομολόγιο «Αθήνα - Περιστέρι» με έναν 19χρονο να χάνει τη ζωή του όταν πήδηξε από το όχημα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το eurospy.gr ελεγκτής ζήτησε από τον νεαρό το εισιτήριό του λέγοντάς του ότι σε διαφορετική περίπτωση θα πληρώσει πρόστιμο. Όταν ο νεαρός του είπε ότι δεν έχει εισιτήριο, τότε ο ελεγκτής τον προειδοποίησε ότι «ή μου δίνεις την ταυτότητα σου ή σε πάω στο τμήμα τώρα». Από την πλευρά του ο νεαρός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, του απάντησε ότι δεν είχε μαζί του την ταυτότητά του και συνέχισε λέγοντας: «είμαι άνεργος, αλήθεια σου λέω. Και οι γονείς μου δεν έχουν δουλειά. Είμαστε σε τραγική κατάσταση».

Η συνέχεια ξεπερνάει κάθε φαντασία καθώς ξαφνικά ο νεαρός πάτησε το κόκκινο κουμπί με το οποίο ανοίγουν οι πόρτες του τρόλεϊ και πήδηξε εν κινήσει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος αρχικά στο νοσοκομείο Αγια Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου τα ξημερώματα άφησε τη τελευταία του πνοή.


Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, πάντως, πριν το άλμα στο κενό του 19χρονου είχε σημειωθεί και συμπλοκή του με τον ελεγκτή. Μάλιστα άλλοι επιβάτες αντέδρασαν ζητώντας από τον ελεγκτή να μην συμπεριφέρεται κατ΄ αυτό το τρόπο. Επίσης αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως μετά τη μεταφορά του νεαρού στο νοσοκομείο υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ του ελεγκτή και επιβατών αλλά και όσων είδαν το σκηνικό.

 Ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΗΛΠΑΠ, Κώστας Νικολακόπουλος, που μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι ο ελεγκτής μόλις κατάλαβε ότι ο νεαρός δεν είχε εισιτήριο του είπε να περιμένει μέχρι την τελευταία στάση της διαδρομής του λεωφορείου για να του επιβάλει το πρόστιμο.


Ο οδηγός και ο ελεγκτής συνελήφθησαν και κρατούνται στο Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετασθούν επιβάτες του τρόλεϊ για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του 19χρονου.

ΝΕΟ:  Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.
Επίσης στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετασθούν επιβάτες του τρόλεϊ για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του 18χρονου.


Δείτε βίντεο από το συμβάν εδώ

Δείτε δηλώσεις εκπροσώπου της ΗΛΠΑΠ εδώ

 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ- ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

πηγή πρώτο θέμα,newsbeast
Το άρθρο ανανεώνεται διαρκώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου