Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Εμείς τι φταίμε; Δείτε τι μας κάνανε!!!

    ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: 15 προσαγωγές αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης 

    Σε προσαγωγές ατόμων που φέρονται να αφισοκολλούσαν και να έβαφαν λεωφορεία με σπρέι προχώρησαν πριν από λίγο αστυνομικοί της ομάδας Ζ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι 15 προσχαθέντες εγκλωβίστηκαν από τους αστυνομικούς στην πλατεία Ελευθερίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Αυτή την ώρα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου.

   Συνελήφθησαν βραδινές από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ», δεκατρία 13 άτομα (εκ των οποίων δύο αλλοδαποί) ηλικίας από 19 ως 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για «Διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς κατά συναυτουργία».
Ειδικότερα, βραδινές χθες το βράδυ στο κέντρο πόλης, ομάδα ατόμων αποτελούμενη από τους ανωτέρω, προέβησαν με χρήση μεταλλικών σπρέι χρωμάτων, στην αναγραφή συνθημάτων στις κάτωθι περιπτώσεις:
   Σε προτομή αγάλματος, σε οκτώ λεωφορεία του ΟΑΣΘ και σε δύο στάσεις και σε σταθμαρχείο του ΟΑΣΘ. Κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων εντοπίσθηκαν άμεσα τα προαναφερόμενα δεκατρία άτομα σε πλατεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπου και συνελήφθησαν.
Στην κατοχή 32χρονης συλληφθείσας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά πέντε μεταλλικά σπρέι χρωμάτων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

  Πηγή thestival.gr


Ευτυχώς αποδόθηκε δικαιοσύνη!!! ΔΕΙΤΕ την απόφαση του Δικαστηρίου ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου