Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Σώστε αυτά τα 10 γλυκά κουταβάκια! Είναι στο χέρι σας!

       Τα λεωφορεία 31 Βούλγαρη-ΚΤΕΛ αποδεικνύοντας έμπρακτα άλλη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο και την κοινωνική ευασθησία που χαρακτηρίζει όλους τους οδηγούς εδώ στον ΟΑΣΘ, αναλαμβάνουν πρωτοβουλία για την σωτηρία 10 κουταβιών ράτσας "ημίαιμα ροντβάιλερ" σε όποιον το επιθυμεί. Δυστυχώς μια σκυλίτσα μας, που ήταν ατακτούλα και πονηρούλα, ξέφυγε για λίγο από την προσοχή μας και πήγε και αναμίχθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις με ένα αρσενικό σκυλάκι με αποτέλεσμα να κάνει δέκα κουταβάκια, τα οποία δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε. Τα ζωάκια ανυπομονούν να μπουν σε ένα σπιτάκι, να νιώσουν επιθυμητά, την ζεστασιά και την θαλπωρή του νέου ιδιοκτήτη τους. Αν θέλετε να γίνετε εσείς αυτός του οποίου το όνομα θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στις καρδούλες τους τότε δεν έχετε παρά να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο και εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα. Είναι στο χέρι σας! Ήρθε η ώρα να κάνουμε τα λόγια μας πράξη. Ήρθε η ώρα να σώσουμε αυτά τα γλυκούλικα κουταβάκια!

       Πρόκειται για δέκα νεογέννητα κουταβάκια, γλυκουλιάρικα, αθώα, ζεστά και τρυφερά, που έχουν ανάγκη αγάπης, φροντίδας, στοργής και θαλπωρής. Θα σας προσφέρουν στιγμές συντροφιάς, χαλάρωσης, γλύκας και θα σας κάνουν να νιώσετε πάλι σαν μικρά παιδιά.  
   
   
    Σας παρακαλούμε από τα βάθη των καρδιών μας όλοι οι οδηγοί των λεωφορείων 31 Βούλγαρη-ΚΤΕΛ, να δείξετε συμπόνοια, αγάπη και κατανόηση και να συμαρασταθείτε σε αυτά τα τόσο μικρά και αθώα πλασματάκια και αναλάβετε, αν μπορείτε, την φύλαξή τους.
    Είμαστε σίγουροι ότι αυτά θα το εκτιμήσουν και θα σας ανταμείψουν πολλαπλάσια με τον τρόπο τους. Αν ενδιαφέρεστε σας παρακαλώ αφήστε σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο. Αν δεν μπορείτε εσείς, πείτε το και σε φίλους-φίλες-γνωστούς και όπου αλλού μπορείτε καθώς πρέπει να βρουν άμεσα στέγη.
Υ.Γ. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου