Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Συμβαίνει τώρα: Κατέρρευσε μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ- Στο σημείο σπεύδει ασθενοφόρο


      Ένα αναίσθητο άτομο βρίσκεται αυτή την ώρα πεσμένο μέσα σε ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Συγκεκριμένα ένα άτομο που επέβαινε στο λεωφορείο με το νούμερο 83 (και όχι 31, αν ήτανε στο 31 προφανώς και δεν θα το πάθαινε, όπως και να'χει τώρα ότι έγινε δεν αλλάζει), το οποίο κινείται από και προς την κωμόπολη του Λαγκαδά, έχασε τις αισθήσεις του. (πηγή thestival.gr)
      Ο οδηγός του λεωφορείου ενημέρωσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την άμεση δράση αλλά του προσέφερε και τις πρώτες βοήθειες, αποδεικνύοντας έμπρακτα για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο γνώσεων που έχουν οι οδηγοί του ΟΑΣΘ σε πολλούς τομείς όπως οδήγηση, αποτελεσματική επικοινωνία, πρώτες βοήθειες, πολλές ξένες γλώσσες, αθλητισμός και συμμετοχή σε αγώνες στίβου και άλλα πολλά. Επίσης, έδειξαν και πάλι το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο που τους διακρίνει. 
     Επειδή όμως βοηθάει πολύ όλοι μας να έχουμε κάποιες γνώσεις πρώτων βοηθειών καθώς ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να μας συμβεί σας παραθέτω αυτά τα link όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες οδηγίες και πληροφορίες για τις πρώτες βοήθειες. Εδώ έχει συνοπτικές πληροφορίες και εδώ αναλυτικές. Άμα γνωρίζετε και εσείς κάποια καλή ιστοσελίδα μπορείτε να αφήσετε σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου