Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Το χρονικό ενός κρυώματος της Πηνελόπης(Μάρτιος 2013)

Δήλωση Πηνελόπης (7/3/2013)
    κουράστηκα να βήχω σήμερα όλη μέρα......κάποιος επιβάτης πρέπει να με κόλλησε κάτι.....δεν είμαι και τόσο καλά.....για να δούμε αν θα μπορέσω να πάω για δουλειά αύριο.......
Εξέλιξη Κρυώματος(9/3/2013)
     Σας είχα ενημερώσει πριν λίγες ημέρες ό,τι ήμουνα βαριά κρυωμένη. Εεε, λοιπόν, ο ΟΑΣΘ δεν μου έδωσε άδεια επειδή υπάρχει έλλειψη σε προσωπικό τελευταία, και αυτό είχε ως συνέπεια να κολλήσουν από εμένα δύο ακόμη οδηγοί του λεωφορείου 31. Έχει μετατραπεί πλέον σε "επιδημία των οδηγών του 31", αλλά ελπίζουμε να μην εξαπλωθεί περαιτέρω. Γι' αυτό σας συμβουλεύω:
1) Να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από τους οδηγούς των λεωφορείων 31. Όταν σας ζητάμε να μας δείξετε το εισιτήριό σας ή την κάρτα σας να μας τα δείχνετε από απόσταση, δεν χρειάζεται να μας πλησιάζετε ιδιαίτερα.
2) Αν παρ'όλα αυτά είστε κοντά σε κάποιον οδηγό λεωφορείου 31, τότε όταν εκείνος βήχει, εσείς να καλύπτετε με ένα χαρτομάντηλο το πρόσωπό σας. Εμείς οι οδηγοί δεν είναι εφικτό να καλύπτουμε πάντα το στόμα μας, καθώς οδηγούμε και με τα δύο χέρια.
Προς συναδέλφους οδηγούς άλλων λεωφορείων στον ΟΑΣΘ πλην του 31: να αποφεύγετε να ανεβαίνετε σε λεωοφορεία 31 για κουβεντούλα με τον οδηγό, δίπλα-δίπλα. ΔΕΝ θέλουμε σε καμμία περίπτωση η επιδημία 31 να εξαπλωθεί και σε άλλες γραμμές. Καλή μας ανάρρωση από την επιδημία 31 !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου