Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Θερινό πρόγραμμα δρομολογίων από 1/7/2013-Επαναλειτουργία blog

     Από αύριο Δευτέρα 1 Ιουλίου αρχίζει η εφαρμογή του θερινού προγράμματος δρομολογίων του ΟΑΣΘ, σύμφωνα με το οποίο θα κυκλοφορούν καθημερινά 479 λεωφορεία έναντι των 543 που κυκλοφορούσαν κατά τη φετινή χειμερινή περίοδο, ήτοι μειωμένα μόνο κατά 12% παρά την κατά 30% περίπου μείωση της επιβατικής κίνησης λόγω των θερινών διακοπών. 

 
  

Στόλος Λεωφορείων

    Για το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων, το οποίο θα ισχύσει μέχρι και το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013,  οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται:
     Απ’ το Πληροφοριακό Κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. στους αριθμούς 185 και 2310 981 100.
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oasth.gr μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και στη διεύθυνση m.οasth.gr μέσω κινητού τηλεφώνου.
   Ταυτόχρονα την επαναλειτουργία του blog αποφάσισαν Μαρινάκης και Πηνελόπη πριν από λίγο. "Ξεπέρασα το σοκ της επίθεσης που δέχθηκα από τους διαδηλωτές και είμαι έτοιμη να συνεχίσω τον αγώνα μας, τον αγώνα όλων μας και προπαντώς των γυναικών", δήλωσε η Πηνελόπη.
   Η Πηνελόπη, λοιπόν, θα είναι μία από τους οδηγούς που θα αφήσουν το λεωφορείο τους στην άκρη το καλοκαίρι, αλλά δεν θα ξεκουραστεί όπως οι άλλοι. Θα σηκώσει τα μανίκια της και θα αγωνιστεί για να σας κρατάει ενήμερους για τις εξελίξεις με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. 
 

   Γιατί εμείς οι οδηγοί των 31 δεν ξέρουμε από διακοπές. Ξέρουμε μόνο ένα πράγμα: ότι προτεραιότητά μας είναι η δική σας εξυπηρέτηση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου