Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Στάση Εργασίας 16/7/2013-Μετονομασία γραμμής 111-Συγγνώμη στην νεολαία Θεσσαλονίκης

     Σε στάση εργασίας θα προχωρήσουν αύριo οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η ΓΣΕΕ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με σχετική ανακοίνωση του ΟΑΣΘ και των οδηγών των λεωφορείων 31:

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με γνωστοποίηση του Συνδικάτου Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00΄ π.μ. και από 21:00΄μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας, συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε..

Διευκρινίζεται ότι τα πρώτα πρωινά δρομολόγια των γραμμών, θα πραγματοποιηθούν σταδιακά μετά τις 09:00΄ π.μ. και έως τις 09:30΄ π.μ., αναλόγως της αποστάσεως των αφετηριών και τερμάτων από τα Αμαξοστάσια.

   Επίσης, δεν θα λειτουργήσει και η νυκτερινή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ Μακεδονία – Αεροδρόμιο».

    Τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των Α.με.Α. θα λειτουργήσουν κανονικά, καθώς στεκόμαστε αδιάκοπα δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη.

    Ο Ο.Α.Σ.Θ. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού διότι λόγω της στάσης εργασίας δεν δύναται να παράσχει, τη συγκεκριμένη μέρα και ώρες, τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό της πόλης. Όλοι οι οδηγοί σας ζητάμε συγγνώμη από τα βάθη των καρδιών μας για οποιοδήποτε ταλαιπωρία υποστείτε εξαιτίας αυτής της στάσης, αλλά θέλουμε και να διευκρινίσουμε ότι το κάνουμε για το καλό όλων μας, για το καλό όλου του ελληνισμού. Όλοι μας ενωμένοι πρέπει να περάσουμε ένα ισχυρό μήνυμα, στην Άνγκελα, στον Αντωνάκη και στον  Πρετεντέρη, ως εδώ δεν μπορούμε άλλα μέτρα. Οι αστικές συγκοινωνίες είναι δημόσιο αγαθό. Όχι στην υποβαθμισή τους. Ναι στην επιχορήγησή τους. Αν τελευταία βλέπετε πολλά λεωφορεία με την ένδειξη "111 - Εκτός Υπηρεσίας", δεν φταίμε εμείς, φταίνε αυτοί που μας έφεραν ως εδώ.

   Υ.Γ.1 Μετά από παρέμβαση της Πηνελόπης και επειδή θέλουμε να είμαστε ευγενικοί απέναντί σας, έχουν αρχίσει οι διεργασίες για την μετονομασία της γραμμής 111 από "Εκτός Υπηρεσίας" σε "Συγγνώμη, Εκτός Υπηρεσίας". Μια μικρή συμβολική κίνηση με μεγάλο νόημα.... 





Υ.Γ.2 Ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη από όλην την νεολαία της Θεσσαλονίκης που δεν θα λειτουργεί το 78N για να τους γυρίσει σπίτι από τα ξενύχτια τους.

4 σχόλια:

  1. Το 78Ν όμως κάνει το τελευταίο δρομολόγιο στις 5:30 το πρωί. Περίπου δηλαδή την ώρα που ξεκινάει η πρωινή βάρδια, άρα τι ώρα θα σταματήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή