Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Στάση Εργασίας 13-06-2013-Συμπαράσταση στην ΕΡΤ


  Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με γνωστοποίηση του Συνδικάτου Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00΄ π.μ. και από 21:00΄μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας,συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε..
   Διευκρινίζεται ότι τα πρώτα πρωινά δρομολόγια των γραμμών, θα πραγματοποιηθούν σταδιακά μετά τις 09:00΄ π.μ. και έως τις 09:30΄ π.μ., αναλόγως της αποστάσεως των αφετηριών και τερμάτων από τα Αμαξοστάσια.
     
  Επίσης, δεν θα λειτουργήσει και η νυκτερινή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ Μακεδονία – Αεροδρόμιο».
Τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των Α.με.Α. θα λειτουργήσουν κανονικά.
    Ο Ο.Α.Σ.Θ. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού διότι λόγω της στάσης εργασίας δεν δύναται να παράσχει, τη συγκεκριμένη μέρα και ώρες, τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό της πόλης.
    Η συγκεκριμένη απόφαση λήφθηκε έπειτα από πολύ περισυλλογή και σκέψη με στόχο να μην δημιουργήσουμε προβλήματα σε όλους εσάς τους εκλεκτούς, μοναδικούς και ανεπανάληπτους επιβάτες αλλά και από την άλλη να συμπαρασταθούμε στα αδέρφια, στα αδέρφια όλων μας - τους εργαζομένους στην ΕΡΤ. Οι σχέσεις ΕΡΤ-ΟΑΣΘ είχαν διαταραχθεί λίγο μετά την άρνηση της Πηνελόπης να αφήσει να μπουν οι διαδηλωτές μέσα στο λεωφορείο 31 για να μην βρέχονται και τώρα είναι ευκαιρία να εξομαλυνθούν.  
    Πιστεύουμε ότι η αυριανή κινητοποίηση θα αποτελέσει το εφαλτήριο για μια καλύτερη, πιο δίκαιη και αποτελεσματική διευθέτηση του ζητήματος. Γιατί και οι απεργίες των λεωφορείων 31 μας πάνε μπροστά!!!

   Ταυτόχρονα οι οδηγοί ταξί τρίβουν τα χέρια τους. "Η κρίση δημιουργεί πράγματι ευκαιρίες" δηλώνει με νόημα ένας ταξιτζής. "Πήρα δύο κουμπαράδες-γουρούνια που είχαν τα παιδιά μου, γιατί σίγουρα θα μου χρειαστούν σε αυτή τη βάρδια. Άμα κάνετε απεργίες συχνά πείτε το μας για να πάω σε μοδίστρα να μου ράψουν και άλλες τσέπες στα παντελόνια. Κρίμα είναι να παίρνω τους κουμπαράδες από τα παιδιά μου", δηλώνει κάποιος άλλος.
 
                                                      Υ.Γ. Αύριο θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στην ΕΡΤ. Μείνετε συντονισμένοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου