Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Έκλεισε η Λεωφόρος Στρατού λόγω EΡΤ-Οι οδηγοί του 31 αναζητούν εναλλακτικές διαδρομές

443     Εγκλωβισμένη ανάμεσα σε χιλιάδες διαδηλωτές βρίκεται αυτή τη στιγμή η Πηνελόπη  (δείτε εδώ ποια είναι η Πηνελόπη) με το λεωφορείο 31 στην Λεωφόρο Στρατού μπροστά από το Μέγαρο της ET-3. Πλήθος κόσμου, εργαζομένων και απλού λαού έχει κλείσει το δρόμο ζητώντας να μην κλείσει η ΕΡΤ με αυτό τον βάρβαρο και ανελέητο τρόπο. Η κυρία Πηνελόπη βιώνει δύσκολες στιγμές τώρα καθώς διαδηλωτές που ξεφύτρωσαν ξαφνικά από το πουθένα περικύκλωσαν το λεωφορείο και δεν την αφήνουν να φύγει. 

   Η Πηνελόπη προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της με κάθε τρόπο. Κάποιοι απειλούν ότι θα σπάσουν τις πόρτες για να μπουν μέσα στο λεωφορείο 31 για να το κάνουν γης-μαδιάμ αλλά αυτή ήρεμα τους απαντά ότι δεν φταίει το 31 ούτ για το κλείσιμο της ΕΡΤ και ούτε για το ότι δεν έχουν βρει τον έρωτα της ζωής τους ακόμη. Εξάλλου χάρη στο 31 θα έχετε και νέες ευκαιρίες για να χαλαρώσετε και να βρείτε το άλλο σας μισό δείτε εδώ το πώς. Ταυτόχρονα επίσης βρέχει και πολλοί θέλουν να μπουν μέσα στο λεωφορείο για να μην βρέχονται και να διαδηλώνουν από εκεί όμως η Πηνελόπη δεν το ρισκάρει. Ελπίζουμε να κατευναστούν σύντομα τα πνεύματα και η Πηνελόπη να φτάσει σώη και αβλαβής στον τερματικό σταθμό Βούλγαρη. Τα δρομολόγια του 31 από εδώ και στο εξής πάνε από Εγνατία για να αποφύγουν τους διαδηλωτές. 

     Μείνετε συντονισμένοι για κάθε εξέλιξη. Η ασύρματη επικοινωνία των οδηγών έχει πάρει φωτιά και τα δρομολόγια αλλάζουν συνεχώς.

Η ροή των γεγονότων (με τη συνεργασία του thestival.gr)

44220:25 :
Έκλεισε πριν λίγη ώρα το ένα ρέυμα της Λεωφόρου Στρατού μπροστά από την ΕΤ3, με κατεύθυνση προς το κέντρο...
καθώς στο χώρο είναι σε εξέλιξη η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στην ΕΤ3. Σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ που βρίσκονται αυτή την ώρα στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης πρόκειται να μετακινηθούν προς τα γραφεία της ΕΡΤ.




20:50 :
Πληθαίνουν οι συγκεντρωμένοι στην ΕΤ3
444
Κλειστά είναι αυτή την ώρα και τα δύο ρεύματα της Λ. Στρατού, στο ύψος της ΕΤ3, καθώς στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί
από νωρίς το επόγευμα εργαζόμενοι και απλοί πολίτες που διαμαρτύρονται για το λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση. Παρά τη βροχή παραμένουν στο σημείο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης.

21¨50 (update)
Έχει αρχίσει να μπουμπουνίζει αλλά τίποτα δεν φοβίζει τους διαδηλωτές

Δείτε εδώ τα νεότερα από το μέτωπο της ΕΤ-3 

Κατάληψη στο κτίριο της ΕΤ-3-διακοπή τηλεφώνων

Φωτορεπορτάζ (υπόθεση ΕΡΤ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου